Businesscoaching voor vrouwen, maak kennis met Evie Smit

Hoi, ik ben Evie, eigenaar van EvieSmit.nl Businesscoaching. Wat leuk je te ontmoeten.

Wanneer je komt kennismaken met EvieSmit Businesscoaching, ben ik altijd benieuwd naar jouw motivatie en inspiratie. Ik wil jouw dromen leren kennen. Die vormen namelijk het fundament van jouw onderneming. Vanuit dat fundament bouwen we samen naar de oplossing toe van jouw vraagstuk.

Ik ben Christen en ik laat mij graag inspireren door de Bijbel. In mijn coaching vind ik het belangrijk dat er respect, liefde en eerlijkheid is. In het Bijbelboek Jakobus staat een tekst: ….en ik zal u mijn geloof tonen uit mijn werken. Met mijn coaching wil ik de wereld een beetje mooier maken, door jou eerlijk, praktisch en liefdevol te helpen met jouw onderneming impact te maken voor de mensen om je heen.

businesscoaching voor vrouwen
Aangenaam, leuk je te ontmoeten

In de coaching werk ik doelgericht en pragmatisch, zonder jou als mens uit het oog te verliezen. Meedenken en motiveren is mijn grote kracht. Door de juiste vragen te stellen, zet ik je op het gewenste spoor. Mijn businesscoaching heeft als doel dat jij zelf actief aan de slag gaat met jouw uitdagingen. Je hebt de sleutels vaak zelf al in handen. Het is mijn taak om jou je sleutels te laten vinden.

Je krijgt van mij daarom altijd opdrachten om verder mee aan de slag te gaan. Tussen de sessies door werk jij aan je opdrachten, zodat je groeit. Zo heb jij grip op de resultaten van jouw business coaching.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Boek snel je gratis intake en dan spreken we elkaar.


Als spreekster en blogger ben ik verbonden aan het platvorm Lume. Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het Christelijke geloof te delen. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting! Neem eens een kijkje op hun pagina om te zien hoe Lume jou kan helpen je geloof te delen in jouw omgeving. Via mijn socials deel ik mijn avonturen met Lume.

Daarnaast ben ik een van de initiatiefnemers van de BusinessConnect in Haarlem via onze lokale kerk Re:connect Church. Het is onze wens om ondernemers en kerkleiders met elkaar verbinden en samen te ontdekken hoe we in Haarlem aan Gods Koninkrijk kunnen bouwen. Waar ondernemers vaak creatief zijn en kansen zien, kijken kerkleiders vaak met pastorale, zorgzame en liefdevolle ogen naar hun omgeving. Door deze twee gaven met elkaar te verbinden, kan er een geweldig sterke dynamiek ontstaan. Zo willen we God zichtbaar maken in de stad.