Loopbaancoaching

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière, maar twijfel je nog over de nieuwe richting? Wil jij gewoon weer met plezier naar je werk gaan? Dan help ik je graag met zoeken. Met EvieSmit.nl loopbaancoaching krijg je duidelijkheid over je talenten en hoe je ze kan inzetten in jouw volgende baan.

EvieSmit.nl Loopbaancoaching biedt jou een vast pakket. Hieronder valt:

  • een half uur online kennismaking en uitleg over het traject;
  • een uitgebreide en gevalideerde beroepskeuze test. Deze gaat veel verder dan de gratis testen die je op internet kan vinden. De test is gebaseerd op de Holland Menstypologie en is al jaren toonaangevend in de wereld van loopbaancoaching;
  • 3 coachingsessies waarin we de uitslag van de test bespreken en een stappenplan maken om te komen op de plek waar je naartoe wilt;
  • een half uur durende coachcall, 4 weken na afronding van het traject om voortgang te bespreken en focus te behouden op jouw transitie.

De 3 coachingsessies vinden online plaats of fysiek als je binnen de cirkel woont van Haarlem-Alkmaar-Amsterdam.

Blijf dus niet langer met tegenzin naar je werk gaan, maar kom in actie. Via onderstaande knop boek jij jouw traject. Let op voor deze coaching geldt geen gratis intake. Jouw investering in dit traject bedraagt EUR. 495.00 excl. BTW. De kosten van de test en de uitwerking van de uitslag door mij zijn in deze prijs inbegrepen. Ook worden er geen reiskosten berekend binnen de cirkel Haarlem-Alkmaar-Amsterdam.

Ja ik wil loonbaancoaching

Jouw eerste sessie duurt 30 minuten en besteden we aan kennismaking en uitleg. Je ontvangt vooraf aan de afspraak de offerte ter ondertekening en eerste nota van EUR. 50.00 excl. BTW. Nadat je de test hebt gemaakt, volgen 3 sessies van 1 uur. De afronding vindt plaats 4 weken na het laatste gesprek en duurt een half uur. De nota’s van het restant van EUR. 445.00 excl. BTW ontvang je in 2 termijnen. Voor loopbaancoaching betaal je 21% BTW. Op dit traject zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.