Graceful Ventures: christelijke businesscoaching

Graceful Ventures helpt Christelijke vrouwelijke ondernemers om Gods Koninkrijk te bouwen met en door hun onderneming. Als merk van EvieSmit Businesscoaching gaat deze christelijke businesscoaching niet alleen over jou en jouw bedrijf, maar ook hoe je God betrekt bij alle aspecten van jouw ondernemerschap.


Gidsen en schrijfboeken

Praktische gidsen die jou helpen om God te betrekken in jouw dagelijkse werk als ondernemer. Zoals de 40 dagen gids voor Ondernemers. Met deze gids bereid je jezelf voor op het paasfeest met 40 dagelijkse overdenkingen. Bij deze overdenkingen wordt telkens de link naar jouw onderneming gelegd. Klik op het plaatje om naar de webshop te gaan. In de komende maanden worden regelmatig producten toegevoegd.


1 op 1 coaching

Op basis van het uurtarief krijg je 1 op 1 coaching zodat jij kunt groeien en jouw verlangen om Gods Koninkrijk te bouwen met je ondernemer handen en voeten te geven. Hoe luister je naar Gods stem voor jouw onderneming en hoe vertaal je jouw waarden, gaven en talenten naar een Koninklijk (ver)dienmodel? De praktische informatie over de coaching vind je hier.

christelijke businesscoaching

samen is meer actie

trainingsdagen en netwerk

Graceful Ventures geeft trainingsdagen aan christelijke vrouwelijke ondernemers. Deze dagen zijn gekoppeld aan een specifiek thema. Je hebt tijdens deze trainingsdagen een ontmoeting met God en met andere ondernemers. De focus ligt op hoe jij met jouw onderneming liefde en genade kunt brengen in jouw omgeving en hoe je daarin groeit. De eerst komende trainingsdag staat gepland in april. Meer info volgt zsm.

Ben jij klaar voor Christelijke Businesscoaching. Boek hier je gratis intake van 30 minuten of laat een bericht achter. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Boek nu een gratis kennismaking