Wie is jouw business coach?

Hoi, ik ben Evie, eigenaar van EvieSmit.nl Business Coaching.

Ik heb ruim 15 jaar gewerkt in de verzekeringsbranche, met als specialisatie verzuim en re-integratie. In 2018 hield mijn werk in dienstverband op en ging ik nadenken over wat ik verder wilde. Ik stapte over naar de wereld van zzp’ers. Begonnen als trainer, raakte ik steeds enthousiaster om te gaan coachen. In de coaching kan ik werken doelgericht aan de slag, zonder jou als mens uit het oog te verliezen.

businesscoaching_voor_vrouwen
Aangenaam, leuk je te ontmoeten

Meedenken en motiveren is mijn grote kracht. Door de juiste vragen te stellen, zet ik je op een ander spoor. Mijn business coaching heeft als doel dat jij zelf actief aan de slag gaat met jouw uitdagingen. Je hebt de sleutels vaak zelf al in handen. Het is mijn taak om jou je sleutels te laten vinden

Je krijgt van mij daarom altijd opdrachten om verder mee aan de slag te gaan. Tussen de sessies door werk jij aan je opdrachten, zodat je groeit. Zo heb jij grip op de resultaten van jouw business coaching.

Naast training en coaching heb ik mijn talent ontdekt voor het schrijven van blogs en webteksten. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op mijn andere website.