Referenties

Hier lees je wat anderen van mij vinden. Ik werk op basis van duidelijkheid, vertrouwen en eerlijkheid. De contactgegevens van deze referenten opvragen kun je indien gewenst bij mij opvragen.

Manja Schipper:

Lieve Evie,
Toen je vertelde met welke visie en gedachtegoed een bedrijf wilde oprichten om anderen te helpen in hun zoektocht dacht ik JA, dit is echt wat voor jou. Mensen zullen een bepaalde rust bij je vinden en vrijuit met jou kunnen praten over de paden die zij bewandelen in hun leven en de keuzes waar zij voor staan. Zonder oordeel laat je mensen in hun waarde. Ik heb je leren kennen als een fijne sparringspartner. Je inspireert anderen door met een andere invalshoek naar de zaak te kijken waardoor er beweging ontstaat. Tegelijkertijd heb je een enorme daadkracht waardoor mensen ook werkelijk vanuit zichzelf realistische en constructieve keuzes kunnen en durven gaan maken die ook passen bij hun levensfase. Heel veel (werk)plezier gewenst! Ik geloof in jou!

Hillary Bendt:

Ik heb Evie leren kennen op een netwerkbijeenkomst. Evie denkt met je mee en is zeer praktisch ingesteld. Ze stelt kritische vragen en geeft directe adviezen waar je meteen mee aan de slag kan. Mocht ik ooit weer keuzestress wat mijn bedrijf betreft, zal ik Evie zeker weer raadplegen.