Portfolio

Hieronder lees je een aantal voorbeelden van hoe ik met andere ondernemers tot resultaat kom.

business coaching amsterdam actie
Ben jij de volgende die ik mag toevoegen aan mijn portfolio? Ik spreek je graag!

Hillary zoekt voor haar Fancy Palace handvatten om als ondernemer efficiënter te werken. In online sessies behandelen we praktische onderwerpen, zoals timemanagement en de inzet van social media. Ook gaan we dieper in op haar motivatie voor haar onderneming. Zo kan ze beter prioriteiten stellen. Ter afronding schrijf ik enkele voorbeeld teksten voor haar social media kanalen.

Hillary zegt zelf: ‘Evie denkt met je mee en is zeer praktisch ingesteld. Ze stelt kritische vragen en geeft direct adviezen waar je meteen mee aan de slag kan.’

klant1 businesscoaching

Nancy wil graag teksten voor haar website van AdministratieNeT . Ze weet dat ik naast coaching ook goed ben in schrijven. Ze stuurt mij haar ideeën en ik lever haar de teksten.

Hagar onderneemt al jaren en bouwt aan de vrouwenbeweging Wij Zijn Lume. Ze kent haar grenzen en vreest dat haar grenzen de groei van de vrouwenbeweging beperken. Daarom gaat ze aan de slag met coaching en werkt ze aan haar persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de wandelsessies bespreken we de opdrachten die ze thuis heeft gemaakt. Ze krijgt inzicht in haar valkuilen en leert hoe ze reflectiemomenten kan inbouwen. Ze groeit in zelfvertrouwen.

Manja werkt als loopbaanprofessional. Samen ontwikkelen we concepten voor een duurzame arbeidsmarkt, waarbij onze beide talenten samenkomen.

Manja zegt: ‘Je inspireert mensen door met een andere invalshoek naar de zaak te kijken, waardoor er beweging ontstaat.

Tristan Castricum Fotografie wil doorgroeien in zijn ambitie. Samen nemen we zijn businessplan opnieuw onder de loep. Tristan krijgt een aantal opdrachten om zijn doelgroep scherper in beeld te krijgen en zijn communicatie daarop af te stemmen.

business coach aan het werk

Nancy is in between jobs. Ze wil graag de mogelijkheden onderzoeken om een eigen onderneming te starten. In 6 sessies onderzoeken we haar motivatie, haar talenten en haar mogelijkheden. Aan de hand van praktische opdrachten vertaalt ze haar droom naar een businessplan.