Je bereikt zoveel meer als je samenwerkt……

Dit is een tijdje de slogan van mijn website geweest. Nog steeds vind ik ‘m hartstikke sterk want het is gewoon waar.

Toen ik in de nazomer van 2019 EvieSmit.nl inschreef bij de KVK had ik geen idee dat een half jaar later een virus ervoor zou zorgen dat al mijn zorgvuldig geplante zaadjes, die net begonnen op te komen, in 1 klap vernietigd zouden worden. Ik ben vrij optimistisch ingesteld, maar er zijn echt even momenten geweest waarop ik het niet meer zo zag zitten. Dit hoort bij het ondernemerschap, dat weet ik. De impact ervan was groot.

Ik heb de draad weer opgepakt en ben gaan doen waar ik goed in ben: de verbinding zoeken en elkaar versterken. Ik heb andere ondernemers om mij heen verzameld om met hen verschillende samenwerkingen aan te gaan. Want echt, samen ben je zoveel sterker dan alleen. Ik ben ervan overtuigd dat dit een goede manier is om uit deze crisis te komen.

Dus wat kun je verwachten binnenkort?

  • Het power-event De Taal van Verbinding. Dit event organiseer ik samen met Willeke Teerink van Your Fitting Image. Het lijkt misschien een grote stap om job/businesscoaching te verbinden met kleuren en styling, maar het gaat dus wel gebeuren. Willeke en ik gaan in onze coaching beiden op zoek gaan naar jouw kern, jouw drive en jouw passie. Dat wat jou in beweging zet, op de je werk en in hoe je je kleedt, dat willen we naar boven halen en voeden. Daarom De Taal van Verbinding, verbinding met jezelf en met je omgeving, prive en op je werk. Kijk ook eens op de website.
  • Een gecombineerde module van persoonlijke groei en job/businesscoaching. Marit Agterhof coacht op het gebied van persoonlijke groei. Omdat je werk niet losstaat van wie je bent, zijn we bezig met een module waarin je naast de job/businesscoaching ook een aantal uur van Marit afneemt. En andersom. Als je bij haar een traject afneemt, omdat je niet zo lekker in je vel zit, komt vroeg of laat jouw werk ter sprake. Dan neem je aanvullend een aantal uur bij mij af, zodat je een mooi totaal pakket krijgt. Binnenkort wordt deze module aan de dienstverlening toegevoegd
  • Een traject op de werkvloer. Mary-Ann Gerding is eigenaar van Verstandig Gezond en zij coacht mensen op het gebied van voeding en gezondheid. Samen ondersteunen we werknemers, die richting overbelasting (dreigen te) gaan. Het doel is om langdurige uitval te voorkomen. Kennis, ervaring en passie komt samen en daarmee versterkten we niet alleen elkaar, maar ook de mensen met wie we gaan werken.

Gaaf hè! Heerlijk om zo weer nieuwe inspiratie op te doen en nieuwe energie te ontvangen.

Samen is meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *