Businessevent Shine your Light

23 maart 2023

conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Voor vrouwelijke ondernemers die het koninkrijk van God handen en voeten willen geven in hun onderneming.

Wil jij met jouw onderneming meebouwen aan Zijn Koninkrijk?

Wil jij ontdekken hoe je licht kan zijn in jouw zakelijke omgeving?

Weet jij hoe je intensief met God kan samenwerken in jouw bedrijf?

businessevent sfeerfoto

Op het Shine your light businessevent van krijg je antwoorden op deze vragen. Je ontvangt training en toerusting en ga je lekker praktisch aan de slag. Je maakt je eigen plan voor de komende tijd. Er is veel ruimte voor gesprek en gebed, aanbidding en ontmoeting. Samen ontdekken we hoe je met jouw bedrijf mee bouwt aan Zijn Koninkrijk.

Dit event is supported bij Lume.

Wat kun je verwachten?

Na ontvangst om 9.00 uur in het conferentiehotel begint de eerste training. Marjolijn Rietveld neemt je mee in hoe je bijbelse principes kunt vertalen naar jouw business en welke rol jouw relatie met God daarbij heeft. Aansluitend aan de training is er tijd voor gebed en verwerking. Na een heerlijk verzorgde lunch ga je ’s middags praktisch aan de slag met de inzichten die je hebt opgedaan. Hierbij gebruik je creatieve werkvormen en er komen planningstools voorbij. Dit gedeelte wordt verzorgd door Evie Smit. Ook hierbij is er ruimte voor gesprek, aanbidding en gebed. De dag eindigt om 16.30 uur.

Ja ik komt naar het businessevent

Wie zijn de sprekers?

Marjolijn Rietveld is ondernemer en spreker. Daarnaast heeft ze samen met haar man stichting YayGod opgericht, met als doel om mensen te herstellen in hun identiteit en te helpen groeien als discipel van Jezus. Het is haar passie om mensen in hun kracht te zetten. Ze heeft een vrolijke, creatieve stijl en denkt out of the box.

businessevent vrouwelijke ondernemers

Businesscoaching Haarlem

Evie Smit is businesscoach en zet zich al enkele jaren in als contentmaker voor Lume. Net zoals haar businesscoaching zijn haar blogs lekker pragmatisch en hands-on. Het is haar passie om vrouwen te inspireren licht te zijn in hun omgeving. Ze motiveert, inspireert en zet aan tot actie. Meer over Evie lees je verderop op deze website.


Businessevent Shine your Light en Lume vrouw Grace

Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting! Als onderdeel van stichting Verre Naasten hebben zij het verlangen om het geloof wereldwijd te delen.

Met dit event deel jij al licht uit want een gedeelte van de opbrengst van dit businessevent wordt besteed aan het project van Lume vrouw Grace. In Oeganda zet zij zich in voor groei in geloof en betere leefomstandigheden van vrouwen en kinderen. Ze organiseert voor deze groepen beroepstrainingen (zoals naailes en kappersopleidingen) en kleinschalige inkomensprojecten.

Ja ik komt naar het businessevent

De locatie

Met dit businessevent investeer je niet alleen in je zelf en in Lume vrouw Grace, maar zorg je ook goed voor de wereld. Want het businessevent vindt plaats in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, waar duurzaamheid vanzelfsprekend is. Verwacht geen standaard kroketten bij de lunch, maar wereldgerechten vanuit allerlei culturen, die verantwoord en lekker zijn. Het hotel bestaat uit het voormalige Missiehuis Sint Jan en het Klooster Cenakel. Deze gebouwen zijn gemoderniseerd, verduurzaamd en hebben hun karakter weten te behouden. Het hotel ligt midden in de bossen met sauna Thermen Soesterberg op loopafstand. Uiteraard kun je op eigen gelegenheid je verblijf in dit hotel verlengen


Jouw investering voor dit businessevent

Shine your light is een 1 daags businessevent en volledig verzorgd. Jouw investering bedraagt EUR. 299.00 excl. BTW. Van dit bedrag gaat EUR. 50 naar Lume vrouw Grace. Je krijgt voor dit bedrag intensieve trainingen/bijbelstudies, praktische opdrachten en een plan van aanpak voor jouw business, een heerlijke lunch, versnaperingen gedurende de dag en natuurlijk een nuttig en duurzaam gevulde goodiebag. Schrijf je snel in want er is maar plek voor 30 ondernemers en vol = vol.

Ja ik komt naar het businessevent