Businesscoaching voor vrouwen, maak kennis met Evie Smit

Hoi, ik ben Evie, eigenaar van EvieSmit.nl Businesscoaching. Wat leuk je te ontmoeten.

Wanneer je komt kennismaken met EvieSmit Businesscoaching, ben ik altijd benieuwd naar jouw motivatie en inspiratie. Die vormen namelijk het fundament van jouw onderneming. Vanuit dat fundament bouwen we samen naar de oplossing toe van jouw vraagstuk.

Daarbij kun je bouwen op mijn ruim 15 jaar lange ervaring in de verzekeringsbranche. Vele ondernemers vroegen mijn advies over verzuim- en re-integratie vraagstukken en zo onstonden waardevolle gesprekken over het ondernemersschap, werkgeversschap en alles wat daarbij komt kijken in relatie tot hun werknemers. Als teamleider had ik als doel om bij ‘mijn mensen’ hun talenten tot bloei te laten komen, zodat ze zich verder konden ontwikkelen. Bij EvieSmit businesscoaching zet ik deze passie nog steeds in en gaan we samen op zoek naar waar jij echt blij van wordt in jouw onderneming.

In 2019 richtte ik EvieSmit Businesscoaching op. Het is mijn droom om jou als persoon te zien groeien in en met jouw bedrijf.

businesscoaching voor vrouwen
Aangenaam, leuk je te ontmoeten

In de coaching werk ik doelgericht en pragmatisch, zonder jou als mens uit het oog te verliezen. Meedenken en motiveren is mijn grote kracht. Door de juiste vragen te stellen, zet ik je op een ander spoor. Mijn business coaching heeft als doel dat jij zelf actief aan de slag gaat met jouw uitdagingen. Je hebt de sleutels vaak zelf al in handen. Het is mijn taak om jou je sleutels te laten vinden

Je krijgt van mij daarom altijd opdrachten om verder mee aan de slag te gaan. Tussen de sessies door werk jij aan je opdrachten, zodat je groeit. Zo heb jij grip op de resultaten van jouw business coaching.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Boek snel je gratis intake en dan spreken we elkaar.