Business coach voor Startende Ondernemers

Je staat op de drempel van een superspannende, leuke en uitdagende periode. Het starten van je eigen onderneming is een groot avontuur. Daarbij wil je geen stap missen. Samen EvieSmit Coaching voor Startende Ondernemers ga je goed van start.

Download daarom eerst het gratis Doe(n)Boek voor starters. Hierin vind je een handige checklist voor alles wat je zeker niet moet vergeten. Aan de hand van deze actielijst, zet jij een goede basis neer om jouw dromen te bereiken.

Meld je via de knop aan om het doe(n)boek gratis te ontvangen.

JA wil ik het gratis doe(n)boek voor starters

Ga voor een goede start!

Wat is jouw droom?

Hoe ga jij die bereiken?

Hoe groot wil je worden? Om successen te behalen, moet je goed van start gaan. Als businesscoach voor startende ondernemers help ik je met de basis van jouw bedrijf. Jouw verhaal vertalen we samen naar een solide businessplan en daar koppelen concrete actieplannen aan. Stap voor stap bereik jij je droom.

Speciaal voor jou heb ik de module ‘Coaching voor startende ondernemers’ ontwikkeld. In deze module van 5 sessies bespreken we alle zaken die aan bod komen bij het opstarten van je onderneming. We nemen je businessplan door, waarbij alle aspecten aan de orde komen. Je ontvangt een stevig portie inspiratie en motivatie en je krijgt praktische opdrachten om je eerste klanten mee binnen te halen. Als je de checklist al hebt gedownload krijg je ook nog eens een flinke korting op de eerste sessie.

Boek nu een gratis kennismaking
Businesscoaching Haarlem