Nieuwe start, nieuwe kansen

Ik had een heerlijke baan, bij een prachtig bedrijf. Vanaf mijn 1e kennismaking voelde het goed. Ik stond fluitend uren in de file en mijn energie kon niet op. Na 2 jaar verhuisde ik, zodat de 60 kilometers voor de enkele reis werden gereduceerd tot 5 minuten fietsen. Kinderen, school, opvang en werk, alles kwam in balans. Ik was dankbaar en voelde mij gezegend.

Maar toch….langzaam aan voelde ik de energie uit mij wegstromen. Het vuur dat mijn energie voedde, doofde langzaam uit. Krap 4 jaar nadat ik begonnen was, kon ik alleen nog maar denken aan hoe ik mijn functie zou gaan overdragen aan een potentiele opvolger. Ik ging het gesprek met mijn leidinggevenden aan. Maar ik voelde ik mij niet gehoord en niet gezien. Uiteindelijk werd ik op een ochtend wakker en lukte het me niet meer om uit bed te komen. Zo leeg, zo moe. Mijn hoofd weigerde na te denken en mijn lijf deed pijn. Ik meldde mij ziek.

Fast forward naar het heden. Ik ben nu ruim een jaar verder. Het was een periode waarin ik heel diep in mijzelf heb gegraven (wat wil ik nu echt, waar vind ik mijn kracht en wat kan ik zelf veranderen) en moeilijke keuzes heb gemaakt. Met pijn in mijn hart heb ik die baan achter mij gelaten, omdat ik uiteindelijk tot de conclusie kwam dat de organisatie en ik geen duurzame match waren. Ik heb andere klussen geaccepteerd. Ik heb veel geleerd, nieuwe ervaringen opgedaan en vooral mijzelf en mijn grenzen beter leren kennen.

Het hele proces heeft geleid tot wat jij hier nu voor je ziet. Ik ben zelfstandig aan de slag gegaan en heb nu een veel betere balans gevonden tussen mijn werk, gezin, en de rest van mijn drukke leven.

Met mijn talenten en mijn ervaringen wil ik jou graag een stapje verder helpen. Want ik geloof dat dit niet voor niets is geweest. Terugkijkend zie ik hoe God mijn aandacht vroeg, toen ik in de situatie kwam, waarin ik niet meer op mijn eigen kracht kon terugvallen. Ik wou dat ik kon zeggen dat het daarna alleen maar een ‘weg omhoog’ was, maar dan zou ik liegen. Het leven is soms nog steeds niet gemakkelijk, maar sneller dan voorheen keer ik nu terug naar God. Want uiteindelijk ligt de bron van mijn kracht in Hem. Als je meer over wilt weten over mijn verhaal, laat dan gerust een opmerking achter. Dan neem ik contact met je op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *